Holløselundvej 23-25 • 3210 Vejby

Opholdssted for unge med behov for støtte

Opholdssted med værdier​

I Lundekollektivet har vi stærke kompetencer i forhold til at arbejde med unge, der har brug for praktisk, pædagogisk og psykologisk støtte.

Vi har i den forbindelse et værdigrundlag og et livssyn, der tager udgangspunkt i troværdighed og respekt i arbejdet med de anbragte unge og deres familier og vi er til stadighed opmærksomme på, om vi gør det, som vi siger, at vi gør.

Familien skal inddrages ved anbringelse af unge

Vi mener, at forældrene er de vigtigste personer i de unges liv. Derfor skal forældre indrages med den respekt, som den status indebærer. Det gælder ved såvel anbringelsen som ved den efterfølgende behandling.

Vi fokuserer på relationer i behandlingsarbejdet. Det gælder både relationen mellem den unge og personale og mellem den unge og familien, men også mellem familien og personalet. Det er naturligvis personalet, som har ansvaret for kvaliteten af relationen i de forhold, hvor personalet indgår.

Støtten retter sig mod at udvikle og styrke relationer

Behandlingsarbejdet i forbindelse med anbringelse af unge retter sig til stadighed mod blandt andet at udvikle og styrke relationen mellem den unge og familien. Derfor er det vigtigt, at vi omgås hinanden med gensidig respekt.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at vi forventer, at alle taler ordentligt til hinanden, om hinanden og med hinanden. Øgenavne accepteres ikke.

Behandlingsarbejdet retter sig til stadighed mod ansvarliggørelse, og vi er opmærksomme på, at undgå skyldspålæggelse.

Kontakt os på telefon 48 70 78 99 eller lk@lundekollektivet.dk for at høre om vores værdier og livssyn i forbindelse med  evt. anbringelse af ung.